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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: mariamq

Cauliflower Rice

A no carb rice substitute.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Chop cauliflower into large chunks, omitting the leaves and stem.
  2. Sauté diced onion and diced red pepper with 1/2 tsp olive oil until soft, about 10 minutes over medium heat.
  3. Grate cauliflower until it resembles a rough chop, like a grainy rice-like texture.
  4. Add cauliflower to pan with onions and peppers, increasing heat to medium high. Cook for 5-6 minutes or until cauliflower is soft and has a rice like consistency. Add curry powder, salt and pepper.
322 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Very tasty, simple to make and a good substitute for white or brown rice.
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17 jun. 19 por el miembro: Melanie Edwards
yes, great!
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08 ene. 17 por el miembro: Elisabeth Stevens
Excellent recipe. Added Quoron imitation chicken - Very good for vegan diet.
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09 dic. 15 por el miembro: folkdancer
Brilliant!!!! it's also a wonderful substitute for Couscous (if your grater is too fine to produce ricelike bits.......) anyway my hubby completely fell for it and he used to be a carb addictive. There will be a lot of guilt free indian and persian dining in our house now!
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15 abr. 14 por el miembro: Cailleach Dubh
Wow! I substituted the curry powder for Latin food seasonings, and tossed chopped cilantro and lime juice for a couple of minutes at the end, and wow!!! The closest thing to rice I have ever tasted, and maybe evn better. Served it with baked chicken breast topped with a tablespoon of pico de gallo and it was by far, unanimously voted as the best diet recipe I've made since we started our diet this year,a nd I've tried something different every day :) Thanks so much. I can see how you could use the same base for any kind of rice dish equivalent, substituting the curry for other seasonings. Or keeping the curry and combine with tandori chicken. Awesome!
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09 ene. 14 por el miembro: Low Cal Foodie

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 47 calorías en una porción de Cauliflower Rice.
Desglose de Calorías: 10% grasa, 69% carbh, 22% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
197 kj
2%
47 kcal
Grasa
0,59g
1%
Grasa Saturada
0,112g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,306g
Grasa Poliinsaturada
0,211g
Carbohidratos
9,53g
4%
Azúcar
4,44g
5%
Fibra
4g
Proteína
3,04g
6%
Sal
0,17g
3%
Colesterol
0mg
Potasio
472mg
24%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de IDR*
(47 cal)
2% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (68%)
 
Grasa (10%)
 
Proteína (22%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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