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Rendimientos:
36 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: cbella

Egg Buttons

Egg, cheese and green onions baked in muffin size bites for a meal on the go.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C). Grease mini muffins tins
  2. In a bowl combine all ingredients
  3. Fill the muffin tins using a spoon as the cheese and the onion will all run to the bottom.
  4. Cook for 20 minutes or until golden brown.
718 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
This is great for my LCHF plan. Thanks.
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09 mar. 16 por el miembro: dboza
There can't be 47 calories in one of these. An egg alone is 72 calories, and then add the cheese and half-n-half and you probably get close to 150...
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20 abr. 14 por el miembro: FL23140
it sounds healthy ok
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26 ene. 14 por el miembro: patty129
Awesome! I didn't have half and half so (on my mom's suggestion) I used carnation milk mixed with water, which actually gave it a tiny bit of sweetness. I also used twice the green onion because I adore green onion and Monterey Jack cheese rather than mozza and parmesan. If you reserve a bit of the cheese and sprinkle it over the top once they're done baking and let it melt it's absolutely divine. Might try with just egg whites next time.
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07 ene. 14 por el miembro: rhea_rose
Could be more high in protein good work
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06 oct. 12 por el miembro: P90xLee
I made these and used egg whites in lieu of a couple of the eggs and also mixed in mushrooms, green peppers and a few teaspoons of bacon bits. I then freeze them and take them for a quick and easy breakfast at work. Very good.
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04 oct. 12 por el miembro: Snowbear007
Yum, I omitted the onions and added mushrooms, and some bacon.
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04 ago. 12 por el miembro: elenakrystal
I replaced Half&Half with Heavy Whipped Cream, and it was still delicious. Maybe add a bag of splenda just to boost a hint of sweetness? Love the textures of the combination of cheese and onion. It melt in your mouth!
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26 jul. 12 por el miembro: s2huang
Adding bacon or sausage and spinach makes it even yummier!
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19 jul. 12 por el miembro: mayormaynot
Great, made this today. Reminds me of French toast. I cut the recipe in half.Made 6 full size muffins. 400 25 mins
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12 abr. 12 por el miembro: applejack2
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Resumen Nutricional:

Hay 47 calorías en una porción de Egg Buttons.
Desglose de Calorías: 65% grasa, 6% carbh, 29% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
196 kj
2%
47 kcal
Grasa
3,35g
5%
Grasa Saturada
1,545g
8%
Grasa Monoinsaturada
1,128g
Grasa Poliinsaturada
0,292g
Carbohidratos
0,68g
0%
Azúcar
0,22g
0%
Fibra
0,1g
Proteína
3,38g
7%
Sal
0,17g
3%
Colesterol
76mg
Potasio
40mg
2%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de IDR*
(47 cal)
2% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (6%)
 
Grasa (65%)
 
Proteína (29%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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