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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: mrsjohnson0317

Southwest Stuffed Red Peppers

Super tasty and fancy red peppers stuffed with beef, rice, corn, tomato and salsa.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Combine frozen corn, salsa, rice and ground beef adding salt and pepper to taste.
  2. Cut peppers in half and clean. Stuff mixture into pepper halves and place in a deep dish pan.
  3. Cover stuffed peppers with the can of crushed/diced tomatoes and bake in the oven for approx 45 minutes at 400 °F (200 °C).
  4. Note: this dish also works great in a crockpot.
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Revisiones 
Try about half as much meat, and even ground turkey instead. also brown rice is better for you
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03 ene. 13 por el miembro: justanut
I'm going to make it with ground turkey. Love stuffed peppers!!
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30 abr. 12 por el miembro: Sampoblado
I used lean ground turkey and it turned out great! The mixture was yummy even without the red peppers - which is what I had for lunch and added some tortilla chips and some mexican style shredded cheese.
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10 abr. 12 por el miembro: Rachael031
This was delicious! I used lean ground turkey and I did cook the turkey and rice before assembly. I accidentally added an 8oz can of tomato sauce to the meat, but it was good. I seasoned the meat with garlic powder, cayenne pepper, onion flakes, dried cilantro. It was very tasty!
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26 mar. 12 por el miembro: River Queem
I had to cut back on the ground beef and adjust a bit to work it out, but I've made them twice already and I think they’re GRRREAT! And with HOT salsa, they're fantastic! Great job, mrsjohnson0317!
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17 nov. 11 por el miembro: lonniehuffman
very good!
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21 sep. 11 por el miembro: Flip70
Is the rice cooked? Is the meat browned? How long in the crock pot?
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21 ago. 11 por el miembro: chrisps
i'm assuming the hamburger is already browned too
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04 oct. 10 por el miembro: full of crock
I'm assuming the rice is cooked before you put it in the peppers ? So 1/2 pepper is a serving?
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19 sep. 10 por el miembro: Spotts71

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 370 calorías en una porción de Southwest Stuffed Red Peppers.
Desglose de Calorías: 23% grasa, 33% carbh, 44% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1546 kj
18%
370 kcal
Grasa
9,58g
14%
Grasa Saturada
4,008g
20%
Grasa Trans
0,58g
Grasa Monoinsaturada
3,879g
Grasa Poliinsaturada
0,932g
Carbohidratos
30,6g
12%
Azúcar
5,03g
6%
Fibra
5,2g
Proteína
41,15g
82%
Sal
1,30g
22%
Colesterol
106mg
Potasio
1223mg
61%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de IDR*
(370 cal)
18% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (33%)
 
Grasa (23%)
 
Proteína (44%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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