Diario de chrisw77, 25 feb. 20

Muscles are finally starting to pop a little more 💪🏻

I'm not sure where I'll be on April 30th for the "Before and After Challenge", but I'm liking where this is heading!
72,6 kg Disminuído hasta ahora: 0 kg.    Aún para ir: 0 kg.    Dieta seguida: Bien.

Ver Calendario de Dieta, 25 febrero 2020:
1952 kcal Grasa: 75,58g | Prot: 96,29g | Carbh: 217,97g.   Desayuno: Valu Time 1% Low Fat Milk, Publix Quick Cooking Oats, Quaker Instant Oatmeal - Strawberries & Cream, McCormick Sausage Flavor Country Gravy Mix, Valu Time 1% Low Fat Milk, Better'n Eggs Better'n Eggs, Egg Beaters Egg Beaters - Southwestern Style. Después del Desayuno: Gatorade G2 Perform 02 - Fruit Punch (20 oz), Gatorade G2 Perform 02 - Fruit Punch (20 oz), Coffee (Brewed From Grounds). Onces: Nature's Best Isopure Low Carb Dutch Chocolate, KFC Chicken Donut Sandwich, Valu Time 1% Low Fat Milk. Después de la Cena: Vitafusion MultiVites Gummy Vitamins, Vitafusion Extra Strength Melatonin Gummies. más...
3222 kcal Ejercicio: Tienda de Comestibles - 15 minutos, Ducharse - 15 minutos, Intense Weightlifting - 2 horas y 45 minutos, Sentado - 3 horas, Descansando - 6 horas y 15 minutos, Conduciendo - 1 hora, Cocinar - 15 minutos, Tareas del Hogar - 45 minutos, Durmiendo - 9 horas y 30 minutos. más...
Perdiendo 3,2 kg a la Semana

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Comentarios 
That’s great! 
25 feb. 20 por el miembro: peeperjj
Keep it up!! 👍🏻💪🏻 
25 feb. 20 por el miembro: wifey9707
💪🏻😘💪🏻  
25 feb. 20 por el miembro: Erquiaga
Yo, man, being healthy and feeling great is the goal! Beautiful arms are a byproduct! The "recovered skeleton" is doing marvelously I am certain! 😁  
25 feb. 20 por el miembro: melissatwa
Nice work. What's the B&A Challenge? 
25 feb. 20 por el miembro: jimmiepop
When do we get pics? 
25 feb. 20 por el miembro: davidsprincess

     
 

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