Diario de Johanne, 12 dic. 13

It's officially 4 lbs instead of 5, but that's still OK. I'm back under my original 50 lb loss. Being over for the first time was scary. I'm going to continue with this new eating schedule for a while and see what happens.
103,3 kg Disminuído hasta ahora: 23,2 kg.    Aún para ir: 12,6 kg.    Dieta seguida: Bien.

Ver Calendario de Dieta, 12 diciembre 2013:
2582 kcal Grasa: 117,67g | Prot: 72,21g | Carbh: 326,86g.   Desayuno: Dole Frozen Blueberries, Cinnamon, Scrambled Egg, Truvia Calorie Free Sweetener, Coffee, Milk (Nonfat), Bob's Red Mill Gluten Free Whole Grain Rolled Oats, Smart Balance Omega Light Buttery Spread made with Extra Virgin Olive Oil. Almuerzo: Progresso Rich & Hearty Chicken Corn Chowder. Cena: Scrambled Egg, Smart Balance Omega Buttery Spread made with Extra Virgin Olive Oil, Bob's Red Mill Gluten Free Oatmeal. Pasa Bocas / Otros: Nestle Abuelita Hot Chocolate, Schwan's Whole Strawberries, Meijer Brazil Nuts. más...
2517 kcal Ejercicio: Descansando - 16 horas, Durmiendo - 8 horas. más...
Perdiendo 1,7 kg a la Semana

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Comentarios 
YAY...keep it up girl..your doing awesome...Proud of you...Hugs...:O) 
12 dic. 13 por el miembro: BHA
Thanks! I'm going to try!!! Got to get the rest of this off. Love you. 
12 dic. 13 por el miembro: Johanne
Keep it up, Bonnie! Have to give it longer than a few weeks. Keep us updated how you are doing and feeling eating this way. WTG on the loss! 
12 dic. 13 por el miembro: Mom2Boxers
Excellent! Celebrate your success! Thank you for all the encouragement you have given to me. 
13 dic. 13 por el miembro: kclab
.... where are you Miss Bonnie!!!! 
18 dic. 13 por el miembro: Mom2Boxers
I'm here, keeping tabs on buddies, but very busy! I'm having to make any Christmas presents I give this year. :-) 
18 dic. 13 por el miembro: Johanne

     
 

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