Pan-seared, Spice-rubbed Pork Chop▪️Tangy Apricot Caper Sauce▪️Orange Onion Brussels▪️Last Night's Pasta
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2181 kcal
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Grasa: 92,05g | Prot: 116,81g | Carbh: 151,10g.
Desayuno: Potatoes (Flesh, with Salt, Boiled), Kroger Sweet Ground Italian Sausage, Archer Farms Alfredo Cream Sauce, Aidells Pineapple & Bacon Smoked Chicken Sausage, Butternut Winter Squash, White Sauce, Pasta Lensi Red Lentil Pasta, Braised Cabbage, Coffee, Carnation Evaporated Milk. Almuerzo: Lowell Rhubarb Strawberry Jam, Trader Joe's Crunchy Salted Peanut Butter with Flax & Chia Seeds, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Trader Joe's Uncured Black Forest Ham. Cena: Brussels Sprouts, Ikea Cream Sauce, Pasta Lensi Red Lentil Pasta, Kroger Sweet Ground Italian Sausage, Butternut Winter Squash, Riesling Wine, Pork Chops (Center Rib, Bone-In, Cooked, Pan-Fried) . Pasa Bocas / Otros: Spaten Oktoberfest. más...
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2253 kcal
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Ejercicio:
Tareas del Hogar - 3 horas, Apple Health - 21 horas. más...
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Comentarios
So many beautiful flavors! I don't know how you have so much creativity!
19 ene. 21 por el miembro: melissatwa
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Thx Melissa❣️ Creativity is just a lack of discipline. 🤔🙃😯
19 ene. 21 por el miembro: sk.17
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20 ene. 21 por el miembro: GibJig
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20 ene. 21 por el miembro: kim.sager
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This looks delicious! Made my mouth water👍🏻
20 ene. 21 por el miembro: gabbsplus5
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Oh my, this sure looks and sounds delicious! 😋
20 ene. 21 por el miembro: _bec_ca
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Thx GJ, P, kim, gabbs, cc !! It was simple and delish 😋
20 ene. 21 por el miembro: sk.17
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And GibJig: the pan sauce consisted of diced red onion, SW mustard, Green Dragon Sauce, apricot jam, BetterThanBouillion - chicken, white wine, seasonings, herbs. 5 minutes to make while the meats rests.
20 ene. 21 por el miembro: sk.17
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That sauce sounds magical. 😋
20 ene. 21 por el miembro: GibJig
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Great way to use leftovers! I like the sound of the orange, onion Brussel sprouts!
20 ene. 21 por el miembro: bearnoggin
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Leftovers make dinner prep faster 😋
20 ene. 21 por el miembro: sk.17
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