Sunday Leftover Farfalle▪️Tomato Salad▪️Butter-sauteed Super Sweet Corn Bye-bye Summer👋 Can’t wait for the cool, rainy weather of Fall 🌧👍
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2144 kcal
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Grasa: 69,35g | Prot: 88,40g | Carbh: 201,23g.
Desayuno: Lowell Rhubarb Strawberry Jam, Trader Joe's Crunchy Salted Peanut Butter with Flax & Chia Seeds, Costco Black Forest Ham, Carnation Evaporated Milk, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Coffee. Almuerzo: Spoonbread, Lamb Roast. Cena: Cooked Tomato and Onion (Fat Added in Cooking), Vinaigrette Dressing, Tomatoes, Evergood Louisiana Hot Links, Barilla Farfalle Pasta, Pulled Chicken, Pinot Noir Wine , Corn. Pasa Bocas / Otros: Trader Joe's Organic Yellow Corn Tortilla Chip Rounds, Red Table Wine, Pinot Noir Wine, barkTHINS Dark Chocolate Pumpkin Seed with Sea Salt, Spaten Oktoberfest. más...
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Comentarios
your leftovers look better than my regular meals 😄
07 sep. 22 por el miembro: ObeseToBeast123
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Summer ends for me when school starts and the crazies are back @ work/school and the roads are less traveled. Plus the rains usually start now which is good for chanterelles 😋
07 sep. 22 por el miembro: sk.17
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07 sep. 22 por el miembro: sk.17
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And btw the way Erq, it rained for the first time in 2 months … last night 🌧👍
07 sep. 22 por el miembro: sk.17
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07 sep. 22 por el miembro: NAVYWIFESKI
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That corn NAVY, was the best corn we had in several years and we paid 9¢ / ear .. What inflation? 😆
07 sep. 22 por el miembro: sk.17
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Let’s hope they’re wrong Erq 🤞
07 sep. 22 por el miembro: sk.17
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07 sep. 22 por el miembro: NAVYWIFESKI
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Looking forward to cooler temps too. It’s super toasty
07 sep. 22 por el miembro: moopie321
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07 sep. 22 por el miembro: buenitabishop
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Oooh...eye, hand, & mouth candy🤙🏽
07 sep. 22 por el miembro: acomandr
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I’d say stay cool but you’re always cool moops 👍❣️
08 sep. 22 por el miembro: sk.17
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Glad you like acomandr🤙 & buenita❣️
08 sep. 22 por el miembro: sk.17
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