Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 2 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
Super fast and delicious spicy Mexican soup.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oil in a large sauce pan over medium heat. Add onion and jalapeno; cook, stirring often until they are tender, about 5 minutes. Stir in garlic; cook 30 seconds more.
- Add broth (low sodium if possible), increase heat to high, and bring to a rapid simmer. Add chicken and cook until no longer pink, about 3 minutes.
- Stir in salsa, bring back to a simmer, season with salt and pepper to taste, and serve hot.
- Note: servings are approximately 2 1/2 cups. Jalapeno can be left out if soup is too spicy.
1698 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
Revisiones
Too much sodium
24 jul. 16 por el miembro: atlcracker
|
Super easy! I made it tonight, I'm glad I did'nt add the jalape~o because is spicy enough for me.
24 oct. 13 por el miembro: Thing 1
|
Really tasty soup. I used two cans of mild rotel diced tomatoes instead of the salsa (I didn't have any salsa at the time) and added two zucchini's and a can of corn.
18 ene. 13 por el miembro: MikeyD76
|
This soup is delicious ! At last I've found something that fills me up and I enjoy eating.
17 ene. 13 por el miembro: laura1976b
|
Anything with salsa has got to be soooo---good
24 oct. 11 por el miembro: Pine Vallet Rita
|
super easy and very delicious! i usually like spicy foods but just that one jalapeno gave it a real kick!
31 ago. 11 por el miembro: sk1129
|
OMG! Yummie!! I used medium salsa and added black beans! Thank u!! =)
09 may. 11 por el miembro: Koolbeanz
|
Very easy to make, I used medium salsa because that was what I had at home and it was too spicy for me but my husband loved it. Will definitely make again using mild!
12 abr. 11 por el miembro: katielynn
|
Fantastic, quick, and easy! I substituted poblano pepper for the jalapeno and added some cilantro. We really enjoyed it.
11 feb. 11 por el miembro: kwidacki
|
I LOVE this recipe! I added some slivers of homemade tortilla chips and some cheddar cheese.
04 feb. 11 por el miembro: panda332
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Ver Más Recetas
|
Filtrar por Tipo de Comida
Sopas
Recetas más Recientes
Receta sencilla con sólo 4 ingredientes.
|
Suave, delicioso y fácil de hacer.
|
Deliciosa delicia horneada para el postre.
|
Saludable, sabroso y sencillo.
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
|
Hay 279 calorías en una porción de Mexican Chicken Soup.
|
|
Desglose de Calorías: 20% grasa, 18% carbh, 62% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1166 kj
14%
279 kcal
Grasa
6,23g
9%
Grasa Saturada
0,948g
5%
Grasa Trans
0,042g
Grasa Monoinsaturada
2,762g
Grasa Poliinsaturada
1,808g
Carbohidratos
12,46g
5%
Azúcar
4,85g
5%
Fibra
2,4g
Proteína
42,76g
86%
Sal
4,70g
78%
Colesterol
99mg
Potasio
888mg
44%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (18%)
Grasa (20%)
Proteína (62%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|