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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: simba327

Mushroom Chicken Marsala

A chicken marsala that's tantalizingly good.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
  3. Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
  4. Transfer chicken to a platter and keep warm.
  5. Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
  6. Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
  7. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
  8. Spoon sauce over chicken.
651 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Nice meal and looks delicious!
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08 dic. 22 por el miembro: Izaiah Hunter
Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
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25 sep. 16 por el miembro: krissyshea
100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
user vote
14 oct. 13 por el miembro: joeybaghodoughnuts1
It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
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30 ene. 12 por el miembro: Fitn50
Very nice! Loved it!
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15 ene. 12 por el miembro: LesRoberts
I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
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03 ene. 12 por el miembro: MommyYvonne
4 points/serving, 4 servings/recipe
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03 ene. 12 por el miembro: dasboot
How much is 1 serving?
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16 dic. 11 por el miembro: zufritto
Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
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26 ene. 10 por el miembro: Quigley

     
 

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por el miembro: freekar
Un plato cetogénico para el almuerzo.

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Resumen Nutricional:

Hay 168 calorías en una porción de Mushroom Chicken Marsala.
Desglose de Calorías: 21% grasa, 9% carbh, 69% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
704 kj
8%
168 kcal
Grasa
3,8g
5%
Grasa Saturada
0,708g
4%
Grasa Trans
0,028g
Grasa Monoinsaturada
1,986g
Grasa Poliinsaturada
0,621g
Carbohidratos
3,72g
1%
Azúcar
0,84g
1%
Fibra
0,5g
Proteína
27,76g
56%
Sal
1,23g
20%
Colesterol
66mg
Potasio
431mg
22%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de IDR*
(168 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (10%)
 
Grasa (21%)
 
Proteína (69%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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