Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: simba327
Mushroom Chicken Marsala
A chicken marsala that's tantalizingly good.
Ingredientes
Instrucciones
- Sprinkle chicken with salt and pepper.
- Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
- Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
- Transfer chicken to a platter and keep warm.
- Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
- Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
- Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
- Spoon sauce over chicken.
651 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Nice meal and looks delicious!
08 dic. 22 por el miembro: Izaiah Hunter
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Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
25 sep. 16 por el miembro: krissyshea
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100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
14 oct. 13 por el miembro: joeybaghodoughnuts1
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It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
30 ene. 12 por el miembro: Fitn50
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Very nice! Loved it!
15 ene. 12 por el miembro: LesRoberts
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I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
03 ene. 12 por el miembro: MommyYvonne
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4 points/serving, 4 servings/recipe
03 ene. 12 por el miembro: dasboot
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How much is 1 serving?
16 dic. 11 por el miembro: zufritto
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Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
26 ene. 10 por el miembro: Quigley
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Resumen Nutricional:
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Hay 168 calorías en una porción de Mushroom Chicken Marsala.
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Desglose de Calorías: 21% grasa, 9% carbh, 69% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
704 kj
8%
168 kcal
Grasa
3,8g
5%
Grasa Saturada
0,708g
4%
Grasa Trans
0,028g
Grasa Monoinsaturada
1,986g
Grasa Poliinsaturada
0,621g
Carbohidratos
3,72g
1%
Azúcar
0,84g
1%
Fibra
0,5g
Proteína
27,76g
56%
Sal
1,23g
20%
Colesterol
66mg
Potasio
431mg
22%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (10%)
Grasa (21%)
Proteína (69%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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