Diario de Draglist, 31 ene. 14

Morning weigh in of 212.2 on the last day of the month. Will have left over pork roast for breakfast/lunch at noon and then an hour on the treadmill when I get home tonight in hopes of a good final weigh in for January 2014. Tomorrow begins IIFYM!

Ver Calendario de Dieta, 31 enero 2014:
1669 kcal Grasa: 88,68g | Prot: 148,18g | Carbh: 73,88g.   Almuerzo: Pork Roast. Cena: Great Value Deluxe Mixed Nuts, Parmesan Cheese (Grated), Extra Virgin Olive Oil, Safeway Steams in the Bag - Broccoli, Carrots & Cauliflower. Pasa Bocas / Otros: Smucker's Red Raspberry Jam, Light Vanilla Ice Creams, Stonyfield Farm Oikos Organic Plain Greek Yogurt, Syntrax Nectar Latte Cappuccino Whey Protein Isolate, Navitas Naturals Organic Raw Chia Seeds. más...
3041 kcal Ejercicio: Caminar (Moderado) - 5/kph - 28 minutos, Caminar (Rápido) - 6,5/kph - 1 hora y 30 minutos, Durmiendo - 6 horas y 21 minutos, Descansando - 15 horas y 41 minutos. más...

4 Seguidores    Apoyo   

Comentarios 
Not too bad at all! 
31 ene. 14 por el miembro: BuffyBear
Looking forward to finishing a strong January and I'm excited to keep up on your new experiment! Have a great day Draglist. 
31 ene. 14 por el miembro: Tim Huffman
Oh that is right! I should have weighed this morning but will try to remember to do the evening weigh in ... just to close out the month. :) 
31 ene. 14 por el miembro: Mom2Boxers
WTG, Bill!!! :D I hope IIFYM works well for you!!! 
31 ene. 14 por el miembro: Rob.c.weiss
Great finish to the month. Looking forward to seeing how IIFYM works for you! 
31 ene. 14 por el miembro: TXSnowman
What is llFYM? 
31 ene. 14 por el miembro: myawethinTICself
Sounds good,I wish you success & will be following (not stalking) your progress :D 
01 feb. 14 por el miembro: myawethinTICself
Fingers crossed... 
01 feb. 14 por el miembro: Lynn1958

     
 

Enviar un Comentario


Debes iniciar sesión para enviar un comentario. Has clic Aquí para iniciar sesión
 


Peso Histórico de Draglist


Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.