Rendimientos: 48 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 1 hr
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Grain and nut free and so tasty. Seriously delicious.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 165 °C. Put water into a bowl and add the garlic powder and seasoning.
- Add the rest of the ingredients (seeds) and stir thoroughly until most if not all of the water is absorbed.
- Spread the mixture onto a baking sheet. If it is not a non-stick pan, place parchment paper down before spreading the mixture. The crackers should not be more than 1/4" thick. Don't worry if there is liquid, that will evaporate or absorb.
- Bake for 30 minutes. Remove pan from oven and cut crackers into 48 pieces. Flip the crackers over carefully and bake for another 25-30 minutes. Watch them carefully at the end to avoid burning.
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Resumen Nutricional:
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Hay 42 calorías en una porción de Endurance Crackers.
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Desglose de Calorías: 65% grasa, 20% carbh, 15% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
176 kj
2%
42 kcal
Grasa
3,27g
5%
Grasa Saturada
0,452g
2%
Grasa Monoinsaturada
0,794g
Grasa Poliinsaturada
1,858g
Carbohidratos
2,2g
1%
Azúcar
0,07g
0%
Fibra
1,4g
Proteína
1,69g
3%
Sal
0,06g
1%
Colesterol
0mg
Potasio
38mg
2%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (20%)
Grasa (65%)
Proteína (15%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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