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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Postres
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: krystynecar

No Flour Chocolate Cake

A gluten free and very chocolatey, decadent cake.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Melt chocolate and butter together in double boiler.
  2. Add sugar and cocoa, eggs and vanilla.
  3. Put in 300° F (150° C) oven for 30 minutes.
335 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
We make this from CutTheWheat.com It comes out to 22 carbs per serving but OH BABY! No one at Thanksgiving had any quibbles! All was eaten. We don't use the whey protein in it tho. try it..... http://www.cutthewheat.com/201...
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21 jul. 16 por el miembro: rontravis
4 squares of chocolate is equal to 4 oz. or 110-120 grams.
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16 jul. 13 por el miembro: krystynecar
Looks yummy. But out of interest (because in Uk we have different measurements) can someone pls tell me what size/weight are the chocolate cooking squares?
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24 jun. 13 por el miembro: Irish Chub
being diabetic could you just use natural stevia?
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22 mar. 13 por el miembro: Nirvanabliss
Very high in sugar,not for me being diabetic
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01 feb. 13 por el miembro: WombatJohn
I haven't tried this out yet using a sugar substitute, but I did figure the carb counts for the ingredients listed and I'm getting that each serving would have about 34g of carbs before subtracting the fiber. BTW, 3/4 cup of sugar has 580.5 Calories vs. 72 Calories in 3/4 cup of Splenda Granulated.
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20 oct. 12 por el miembro: angiekae68
I have never had it with splenda - I don't react well to artificial sweeteners - but please let me know if it works out!
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04 sep. 12 por el miembro: krystynecar
Yeah, I would also like to know if anyone has made this with splenda? If not, I might give it a go!
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03 sep. 12 por el miembro: edens
If you made this with splenda instead of sugar how many calories would be cut out? And could you substitute the butter with anything else?
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02 sep. 12 por el miembro: xXGemxDutcherXx

     
 

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Recetas más Recientes

por el miembro: IsabelLopez
Deliciosa, suave y dulce.
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Un plato rico en proteínas para el almuerzo o la cena.
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Saludable, sabroso y sencillo.
por el miembro: Mariahm_
Saludable y deliciosa.

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Resumen Nutricional:

Hay 294 calorías en una porción de No Flour Chocolate Cake.
Desglose de Calorías: 55% grasa, 38% carbh, 7% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1230 kj
15%
294 kcal
Grasa
19,17g
27%
Grasa Saturada
10,977g
55%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
4,157g
Grasa Poliinsaturada
0,788g
Carbohidratos
29,93g
12%
Azúcar
25,09g
28%
Fibra
2,8g
Proteína
5,24g
10%
Sal
0,29g
5%
Colesterol
134mg
Potasio
119mg
6%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
de IDR*
(294 cal)
15% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (38%)
 
Grasa (55%)
 
Proteína (7%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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