Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
30 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
20 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: scerbo_is_my_idol

Strawberry Cream Cheese Cupcakes

Berries and cream cheese provide the wow in simply delicious cupcakes.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat oven to 350 °F (175 °C) (325 °F (160 °C) for dark or non-stick pan). Place paper baking cup in each of 30 regular-size muffin cups.
  2. In large bowl, combine flour, salt, sugar and baking powder and mix well to blend.
  3. Cut the butter into small pieces and place in food processor bowl along with 1/3 of the flour mixture. Cover and process until mixture is very fine. Make sure that the butter is completely evenly distributed in the flour mixture. If it isn't, your cakes will have uneven texture and each will turn out differently.
  4. Return to bowl with remaining flour mixture and mix well using a wire whisk.
  5. In large bowl, mix cake mix, water, sour cream, oil and eggs with spoon until well blended (batter will be thick). Divide batter evenly among muffin cups.
  6. In a small bowl, stir preserves until smooth. Divide the cream cheese into 30 equal parts. Place 1 piece of cream cheese on top of each cupcake; press into batter slightly. Spoon 1/4 measuring teaspoon preserves on top of cream cheese in each cupcake.
  7. Bake 20 to 25 minutes or until tops are golden brown and spring back when touched lightly in center (some preserves may show in tops of cupcakes). Cool 10 minutes in pans; remove from pans to cooling rack. Cool completely, about 30 minutes.
  8. Note: based on a recipe from Betty Crocker.
218 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 


     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Postres Pasa Bocas

Recetas más Recientes

por el miembro: IsabelLopez
Deliciosa, suave y dulce.
por el miembro: vgs1026
Un desayuno con solo 3 ingredientes.
por el miembro: Alfonss1981
Postre suave, fácil y delicioso.
por el miembro: YuliaKdkt
Un plato rico en proteínas para el almuerzo o la cena.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 132 calorías en una porción de Strawberry Cream Cheese Cupcakes.
Desglose de Calorías: 37% grasa, 57% carbh, 6% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
553 kj
7%
132 kcal
Grasa
5,5g
8%
Grasa Saturada
1,914g
10%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
2,214g
Grasa Poliinsaturada
0,848g
Carbohidratos
19,35g
7%
Azúcar
11,51g
13%
Fibra
1,3g
Proteína
2,13g
4%
Sal
0,31g
5%
Colesterol
22mg
Potasio
52mg
3%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de IDR*
(132 cal)
7% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (57%)
 
Grasa (37%)
 
Proteína (6%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.