Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 45 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Tlkohl
Roasted Root Vegetables
This is a simple way to enjoy an assortment of root veggies in tiny bites and can be eaten as a snack or as a pretty side dish.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Cut vegetables into 1" cubes.
- Spread vegetables out evenly on a cookie sheet in a single layer. Drizzle with olive oil and toss to make sure all veggies are covered. Sprinkle with sea salt and black pepper.
- Roast the vegetables in the hot oven for about 45 minutes, stirring once halfway through cooking, until vegetables are tender and starting to turn golden. Serve hot.
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Resumen Nutricional:
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Hay 140 calorías en una porción de Roasted Root Vegetables.
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Desglose de Calorías: 43% grasa, 50% carbh, 6% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
586 kj
7%
140 kcal
Grasa
7,14g
10%
Grasa Saturada
1,009g
5%
Grasa Monoinsaturada
4,994g
Grasa Poliinsaturada
0,875g
Carbohidratos
18,73g
7%
Azúcar
9,03g
10%
Fibra
4,8g
Proteína
2,35g
5%
Sal
0,5g
8%
Colesterol
0mg
Potasio
510mg
26%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (51%)
Grasa (43%)
Proteína (6%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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