Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Chynah
Flaxmeal Bread
Low carb bread made with flaxseed meal.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In a 10x15" baking pan, line with parchment paper or oil.
- Mix dry ingredients well.
- Add wet ingredients to dry mix and combine well.
- Pour batter into pan and spread from center. Leave an inch or two from sides for thicker bread.
- Bake for 20 minutes until it springs back or its visibly brown.
- Cool and cut.
451 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Works very well for bread replacement.
02 ene. 16 por el miembro: shallid
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OMIGOD I am so trying this tomorrow thank you!
04 feb. 15 por el miembro: JM-NZ-2015
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Took a bit longer to bake than recipe said, left out the sweetener, but family loved it!!
29 jun. 14 por el miembro: BaTtLeCaT oN ToP
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This recipe seems like it would work for Atkins, but I think induction phase only allows canola oil. Looking forward to trying it after I find out whether or not flaxseed oil is all right
30 sep. 12 por el miembro: shacancan
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i added garlic, and Italian herbs, but it still needed more than the tablespoon of each. very filling--i use 1 slice and cut it in half to make a small sandwich. i did, however, find that coconut oil is wayyyy better than olive oil- on a lot of levels
20 ene. 12 por el miembro: gearhead
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Was looking for a new replacement for some time now - really excellent!
08 ene. 12 por el miembro: dieDigge
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Good bread replacement.. I made a grilled cheese sandwich with it. Not bad... texture reminds me of the MIM but it's a good substitute if you want something bready.
14 may. 11 por el miembro: thejamiep
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Just made a loaf yesterday and have used the bread to make a panini sandwich and french toast!
It has a nutty flavor, which I enjoy. Excellent bread, would like to make a bigger loaf, so will make double next time!
10 mar. 11 por el miembro: chinasnake
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Resumen Nutricional:
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Hay 165 calorías en una porción de Flaxmeal Bread.
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Desglose de Calorías: 72% grasa, 13% carbh, 15% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
689 kj
8%
165 kcal
Grasa
14,07g
20%
Grasa Saturada
1,402g
7%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
4,151g
Grasa Poliinsaturada
7,902g
Carbohidratos
5,9g
2%
Azúcar
0,16g
0%
Fibra
5,3g
Proteína
6,62g
13%
Sal
0,86g
14%
Colesterol
88mg
Potasio
28mg
1%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (13%)
Grasa (72%)
Proteína (15%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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