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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Sopas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: helcha

Cabbage and Tomato Soup

A fat free soup that is perfect for anyone counting calories.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Dice onion.
  2. Shred cabbage.
  3. Add diced tomatoes.
  4. Add tomato paste.
  5. Add water.
  6. Add stock cubes and salt and pepper to taste.
  7. Bring to boil and cook for one hour.
654 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
what is a serving in ozs or grams
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11 feb. 21 por el miembro: cindy reynolds
I need help with this recipe. Am I supposed to cook this in a slow cooker? Cos I cooked it on the stove, after 30 minutes on medium heat the soup starts to dry up.
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08 oct. 14 por el miembro: Pangeh
Thought this was really good but added a lot of chilli so would have changed the taste a bit. Will use a lot less onions next time and maybe add other veg.
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22 mar. 13 por el miembro: Salbear
so so good...ate this for lunch every day...today will make a new batch and adding mushrooms and a little chicken breast...
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16 ago. 12 por el miembro: bevie123
Made this last week and it was delicious. I used liquid chicken stock instead of water and cubes and I skipped the tomato paste. Added a few other veges and a pound of ground turkey. Basically ended up like a pasta sauce with lots of veges. I served it over spaghetti squash all week.
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24 oct. 11 por el miembro: kurlz511
Very tasty soup
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11 jun. 11 por el miembro: samanthakayee
I used three boullion cubes, onion, a tablespoon of corn, 1/3 cabbage and diced tomatoes with garlic. DELISH!
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04 ene. 11 por el miembro: DanaFine
0pts
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17 may. 10 por el miembro: Susie-Q
So, do you use chicken stock or bouillon cubes? It sounds fabulous!
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05 mar. 10 por el miembro: brads_wife
I made this soup last night. I wasn't sure how much a cube of chicken stock was, so I just eyeballed it. Also, to cut the sodium, I used no salt added tomato paste and low sodium chicken stock. Thanks for the recipe! :-)
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17 abr. 09 por el miembro: newmia4425
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Resumen Nutricional:

Hay 23 calorías en una porción de Cabbage and Tomato Soup.
Desglose de Calorías: 6% grasa, 79% carbh, 16% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
95 kj
1%
23 kcal
Grasa
0,16g
0%
Grasa Saturada
0,037g
0%
Grasa Monoinsaturada
0,044g
Grasa Poliinsaturada
0,079g
Carbohidratos
5,02g
2%
Azúcar
2,49g
3%
Fibra
1,2g
Proteína
1g
2%
Sal
2,58g
43%
Colesterol
0mg
Potasio
170mg
9%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
de IDR*
(23 cal)
1% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (78%)
 
Grasa (6%)
 
Proteína (16%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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