Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Use any fat-free broth and substitute any vegetable you don't like for a vegetable you do like.
Ingredientes
Instrucciones
- In a large saucepan sprayed with nonstick cooking spray, sauté the 2/3 cup sliced carrot, onion, and garlic over low heat until softened, about 5 minutes.
- Add fat-free broth (beef, chicken, or vegetable), cabbage, beans, tomato paste, basil, oregano, and salt; bring to a boil.
- Lower heat and simmer, covered, about 15 minutes or until beans are tender.
- Stir in zucchini and heat 3-4 minutes. Serve hot.
- Makes four 1 cup servings.
631 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
i threw everything into the crock and it was wonderful
04 feb. 11 por el miembro: charlee
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It's good but when I made this recipe Iended up with 6- 1C serving.
08 feb. 10 por el miembro: anne20
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VERY tastey and satisfactory with a low calorie count. Definately one of my favorites.
24 abr. 09 por el miembro: NewDater
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no carrots aloud on phase 1
31 mar. 08 por el miembro: tswnoah
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You can have greenbeans on phase one, just leave out the carrots and add some parsely!
28 ene. 08 por el miembro: DOOLEY
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this sounds YUMMY...I had to add some veggies and remove some...but great base idea thanks!!!
27 ago. 07 por el miembro: Reina Estrella
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.67 cups is 2/3 cup. I don't know why they didn't use standard meas. I don't think this recipe fits into most of the diets, other than it is low fat, and it will prob. fill you up.
04 jul. 07 por el miembro: yvonne2007
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for a kick add diced jalapeno pepper. omit carrot phase one. it works!!!!!!!!! yum.
27 jun. 07 por el miembro: velocitys0ul
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if you don't know the measurement, how can you follow a recipe ? What is .67 cups of carrots ?
Other than that, the soup sound great.
22 jun. 07 por el miembro: dharper1
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I really like the look of the recipe.
I'm trying it tonight!
13 jun. 07 por el miembro: resdogbr
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Resumen Nutricional:
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Hay 66 calorías en una porción de Garden Vegetable Soup.
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Desglose de Calorías: 16% grasa, 54% carbh, 30% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
275 kj
3%
66 kcal
Grasa
1,21g
2%
Grasa Saturada
0,323g
2%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,449g
Grasa Poliinsaturada
0,29g
Carbohidratos
9,15g
4%
Azúcar
4,37g
5%
Fibra
2,4g
Proteína
5,16g
10%
Sal
1,97g
33%
Colesterol
0mg
Potasio
440mg
22%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (54%)
Grasa (16%)
Proteína (30%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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