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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
25 mins
Comida tipo:
Sopas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: gonnaloseit

Garden Vegetable Soup

Use any fat-free broth and substitute any vegetable you don't like for a vegetable you do like.

Ingredientes

Instrucciones

  1. In a large saucepan sprayed with nonstick cooking spray, sauté the 2/3 cup sliced carrot, onion, and garlic over low heat until softened, about 5 minutes.
  2. Add fat-free broth (beef, chicken, or vegetable), cabbage, beans, tomato paste, basil, oregano, and salt; bring to a boil.
  3. Lower heat and simmer, covered, about 15 minutes or until beans are tender.
  4. Stir in zucchini and heat 3-4 minutes. Serve hot.
  5. Makes four 1 cup servings.
631 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
i threw everything into the crock and it was wonderful
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04 feb. 11 por el miembro: charlee
It's good but when I made this recipe Iended up with 6- 1C serving.
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08 feb. 10 por el miembro: anne20
VERY tastey and satisfactory with a low calorie count. Definately one of my favorites.
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24 abr. 09 por el miembro: NewDater
no carrots aloud on phase 1
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31 mar. 08 por el miembro: tswnoah
You can have greenbeans on phase one, just leave out the carrots and add some parsely!
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28 ene. 08 por el miembro: DOOLEY
this sounds YUMMY...I had to add some veggies and remove some...but great base idea thanks!!!
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27 ago. 07 por el miembro: Reina Estrella
.67 cups is 2/3 cup. I don't know why they didn't use standard meas. I don't think this recipe fits into most of the diets, other than it is low fat, and it will prob. fill you up.
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04 jul. 07 por el miembro: yvonne2007
for a kick add diced jalapeno pepper. omit carrot phase one. it works!!!!!!!!! yum.
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27 jun. 07 por el miembro: velocitys0ul
if you don't know the measurement, how can you follow a recipe ? What is .67 cups of carrots ? Other than that, the soup sound great.
user vote
22 jun. 07 por el miembro: dharper1
I really like the look of the recipe. I'm trying it tonight!
user vote
13 jun. 07 por el miembro: resdogbr
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Resumen Nutricional:

Hay 66 calorías en una porción de Garden Vegetable Soup.
Desglose de Calorías: 16% grasa, 54% carbh, 30% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
275 kj
3%
66 kcal
Grasa
1,21g
2%
Grasa Saturada
0,323g
2%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,449g
Grasa Poliinsaturada
0,29g
Carbohidratos
9,15g
4%
Azúcar
4,37g
5%
Fibra
2,4g
Proteína
5,16g
10%
Sal
1,97g
33%
Colesterol
0mg
Potasio
440mg
22%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de IDR*
(66 cal)
3% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (54%)
 
Grasa (16%)
 
Proteína (30%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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