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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: ADobs

Lemon Zucchini Bread

A wonderful, light zucchini bread that's not too sweet.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat the oven to 325° F (165° C). Grease an 8x4 inch loaf pan.
  2. In a bowl, beat together the zucchini, sugar, egg, and oil.
  3. In a separate bowl, sift together the flour, salt, baking soda, and baking powder; stir in the cinnamon and lemon zest.
  4. Stir the flour mixture into the zucchini mixture just until blended. Pour the batter into the prepared pan.
  5. Bake 45 minutes in the preheated oven, until a knife inserted in the center comes out clean.
  6. Remove from heat, and cool about 10 minutes before turning out onto a wire rack to cool completely.
162 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Like most baking recipes, I cut the salt in half with no ill effect. Also, nearly everyone who has been on DASH for at least 2 weeks says everything has more flavor.
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11 ago. 12 por el miembro: amaradodave
This is the very first zucchini bread I bake and eat, and I gotta say it's great. I just added some water to the mix, and I used whole wheat flour with cereals in it. Yum!
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09 jul. 12 por el miembro: abby1479
I loved it, my picky kids love it. My husband said it didn't have much taste and it tasted fibery. but he is used to zuchini bread with lots of sugar.
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10 ago. 11 por el miembro: pamwalsh67
I should have read the directions, I added 1/4 cup oil, and 1/4 cup of honey and it is really good, the lemon zest is a nice addition!!
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09 ago. 11 por el miembro: bluea
the oil in the directions is supposed to be honey*
user vote
25 jul. 11 por el miembro: ADobs

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 98 calorías en una porción de Lemon Zucchini Bread.
Desglose de Calorías: 6% grasa, 83% carbh, 11% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
408 kj
5%
98 kcal
Grasa
0,74g
1%
Grasa Saturada
0,187g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,197g
Grasa Poliinsaturada
0,191g
Carbohidratos
21,52g
8%
Azúcar
10,11g
11%
Fibra
2,2g
Proteína
2,86g
6%
Sal
0,42g
7%
Colesterol
18mg
Potasio
140mg
7%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de IDR*
(98 cal)
5% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (83%)
 
Grasa (6%)
 
Proteína (11%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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