Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 45 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Venezuelan fresh corn cake.
Ingredientes
Instrucciones
- Strip the corn ears from their husks, add to a boiling pot of water. Cook to fork tender.
- Combine all ingredients and add to blender in batches. Texture should be a lumpy pancake batter, although smoother won't hurt in cooking. Add more water if it's too dry, and more harina if it's too wet/loose.
- Pre-heat a large, flat pan or skillet on the stove. Add just enough oil to coat lightly.
- Using a 1/4 cup measuring cup, scoop out the cachapas mix onto the hot, oiled pan. Cook 5 minutes per side on medium heat. Serve on its own, with cheese, meat, or vegetables folded inside, or with a sauce on top. Great for breakfast or as a side dish.
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Resumen Nutricional:
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Hay 99 calorías en una porción de Cachapas.
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Desglose de Calorías: 19% grasa, 64% carbh, 17% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
416 kj
5%
99 kcal
Grasa
2,2g
3%
Grasa Saturada
0,344g
2%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,644g
Grasa Poliinsaturada
0,279g
Carbohidratos
16,86g
6%
Azúcar
3,34g
4%
Fibra
1,3g
Proteína
4,45g
9%
Sal
2,00g
33%
Colesterol
58mg
Potasio
14mg
1%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (64%)
Grasa (19%)
Proteína (17%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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