Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A delicious, low fat medley of pork loin and green apples.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat the oil in a large heavy-based saucepan.
- Cook the onion and garlic for 10 minutes over low heat, stirring often, until softened and golden brown.
- Add the sugar and apple and cook, stirring regularly, until the apple begins to brown. Remove the apple and onion from the pan.
- Reheat the pan and lightly brown the pork steaks, two at a time, then return them all to the pan.
- Add the brandy and stir until it has nearly all evaporated. Add the mustard and stock.
- Simmer over low heat, covered, for 15 minutes.
- Return the apple to the pan with the prunes and cream and simmer for 10 minutes, or until pork is tender.
- Season to taste before serving.
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Resumen Nutricional:
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Hay 454 calorías en una porción de Pork and Apple Braise.
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Desglose de Calorías: 39% grasa, 34% carbh, 27% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1897 kj
23%
454 kcal
Grasa
19,14g
27%
Grasa Saturada
7,19g
36%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
3,99g
Grasa Poliinsaturada
2,293g
Carbohidratos
37,43g
14%
Azúcar
22,28g
25%
Fibra
5g
Proteína
29,64g
59%
Sal
1,68g
28%
Colesterol
100mg
Potasio
428mg
21%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (34%)
Grasa (39%)
Proteína (27%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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