Rendimientos: 10 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 1 hr 50 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Postres
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Mjgh06
New York Cheesecake
A delicious low carb version of a thick cheesecake.
Ingredientes
Instrucciones
- Grease a deep dish springform pan, or a deep dish pie pan and set aside.
- Beat the cream cheese on lowest setting for 5 minutes. Add the Stevia and vanilla flavoring and beat lightly. Add 1 egg at a time and beat lightly, repeat for all eggs one at a time. Next, add the sour cream and beat well.
- Pour mix into pan.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 55 minutes. Start checking at 45 minutes. If it's getting brown, turn the oven off.
- When the time is up, prop open the oven door, turn off oven and leave the cheesecake in the oven for another hour.
- After 1 hour, remove from the oven and allow to cool completely. Chill 12-24 hours before serving. The longer you can chill the firmer it will set.
- Note: for a dark, glass or nonstick pan bake at 300 °F (150 °C).
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Resumen Nutricional:
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Hay 369 calorías en una porción de New York Cheesecake.
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Desglose de Calorías: 85% grasa, 5% carbh, 10% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1546 kj
18%
369 kcal
Grasa
33,29g
48%
Grasa Saturada
21g
105%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
3,584g
Grasa Poliinsaturada
0,653g
Carbohidratos
4,51g
2%
Azúcar
2,64g
3%
Fibra
0g
Proteína
9g
18%
Sal
0,77g
13%
Colesterol
197mg
Potasio
95mg
5%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (5%)
Grasa (85%)
Proteína (10%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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