Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
Rendimientos: 5 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: LuC2
Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
A tasty side dish or accompaniment to a vegetarian meal.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 450° F (230° C).
- Trim woody stem off sprouts and split in half. Scrub sweet potatoes and cut into chunks about the size of your brussels sprouts.
- Rinse and thoroughly drain vegetables. Add all ingredients to a very large bowl and toss or stir to coat.
- Pour vegetable mixture onto 15"x20" baking sheet (foil lined or sprayed with nonstick aerosol). Arrange into a single layer.
- Roast vegetables until tender and caramelized, about 30 minutes. Give the vegetables a stir on the baking pan halfway through cooking.
- Serve hot or room temperature.
- Note: you can sub 'pure' maple syrup for agave.
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Resumen Nutricional:
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Hay 226 calorías en una porción de Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes.
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Desglose de Calorías: 32% grasa, 58% carbh, 10% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
947 kj
11%
226 kcal
Grasa
8,56g
12%
Grasa Saturada
1,22g
6%
Grasa Monoinsaturada
5,943g
Grasa Poliinsaturada
1,075g
Carbohidratos
35,3g
14%
Azúcar
11,29g
13%
Fibra
8,2g
Proteína
6,04g
12%
Sal
0,69g
12%
Colesterol
0mg
Potasio
837mg
42%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (58%)
Grasa (32%)
Proteína (10%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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