Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Quick, easy and yummy.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oil in a large, nonstick frying pan or wok over medium-high heat. Add ginger powder and stir for 1 minute.
- Add the broccoli slaw to the pan, and turn up the heat a little. Stir-fry the vegetables for 4 to 5 minutes. Cook them long enough to darken in color without losing their crunchiness.
- Turn the heat down to medium, and stir in the pork, soy sauce, hoisin sauce, red pepper flakes and cashews. Continue cooking moo shu for another 2 minutes to heat through. Serve over rice.
39 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Makes 6 - 3/4 cup servings
17 sep. 14 por el miembro: lettygaylor
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Resumen Nutricional:
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Hay 236 calorías en una porción de Moo Shu Pork.
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Desglose de Calorías: 37% grasa, 36% carbh, 27% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
988 kj
12%
236 kcal
Grasa
9,75g
14%
Grasa Saturada
2,037g
10%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
2,593g
Grasa Poliinsaturada
0,944g
Carbohidratos
21,13g
8%
Azúcar
15,84g
18%
Fibra
2,7g
Proteína
16,13g
32%
Sal
2,61g
43%
Colesterol
35mg
Potasio
196mg
10%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (36%)
Grasa (37%)
Proteína (27%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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