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Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
8 hrs
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
emmieb
Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
Hearty and healthy delicious crock pot dinner.
Ingredientes
4
tazas
beef stock
4 tbsp Worcestershire sauce
8 medianas carrots
5
tallos grandes
celery
1 grande onion
2
grandes
potatoes
2 lbs beef roast
5 fl oz red wine
1/2 tsp steak seasoning
1 tbsp steak sauce
Instrucciones
Cut up all of the vegetables and put them in the pot along with all of the other ingredients.
Poke holes in the roast with a fork so that the flavors soak into the meat.
Cook on low heat for 8 hours.
Well worth the wait. Enjoy!
549 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
just take out the potatoes and it is a great meal for induction.
19 may. 12 por el miembro:
Preggo38
Good and very easy to make and Very tasty
28 feb. 12 por el miembro:
LTAntrax
Good and very easy to make. I added some corn starch to the liquid to make a thicker gravy and next time I'll add some salt to the recipe.
19 jun. 11 por el miembro:
alanpfd
Best slow cooked chuck roast I've had in a long time. Very tasty. A bit too much sodium in the original recipe. Had to tweak down the use of the sauces, and used plain water instead of beef stock.
25 ene. 11 por el miembro:
Rhianna
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Resumen Nutricional:
Hay 300 calorías en una porción de Beef Pot Roast and Roasted Vegetables.
Desglose de Calorías:
28% grasa
, 37% carbh, 35% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1255 kj
15%
300 kcal
Grasa
8,81g
13%
Grasa Saturada
3,269g
16%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
3,794g
Grasa Poliinsaturada
0,471g
Carbohidratos
26,51g
10%
Azúcar
6,87g
8%
Fibra
4,8g
Proteína
24,82g
50%
Sal
2,51g
42%
Colesterol
74mg
Potasio
1161mg
58%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
de IDR*
(300 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (37%)
Grasa (28%)
Proteína (35%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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