Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Big flavor, low calorie crab cakes.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C). Grease a baking sheet.
- Combine bread crumbs, baking powder, parsley, mustard powder, pepper, and seafood seasoning; set aside.
- Stir together mayonnaise, butter, Worcestershire and egg product until smooth.
- Fold in crab meat, then fold in bread crumb mixture until well blended.
- Shape mixture into 12 crab cakes, about 3/4" thick, and place onto prepared baking sheet.
- Bake in preheated oven for 15 minutes, then turn the crab cakes over, and bake an additional 10 to 15 minutes, until nicely browned.
574 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I love to make my own because they can be pretty costly in the store
19 ago. 15 por el miembro: LeeHays
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Sounds good. Can these be frozen for another time too?
20 sep. 11 por el miembro: sweetgalntx
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So, so delicious! Incredibly easy to make and so satisfying!
11 may. 11 por el miembro: KatieYo
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Resumen Nutricional:
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Hay 167 calorías en una porción de Baked Crab Cakes.
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Desglose de Calorías: 38% grasa, 12% carbh, 49% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
700 kj
8%
167 kcal
Grasa
6,92g
10%
Grasa Saturada
3,016g
15%
Grasa Trans
0,003g
Grasa Monoinsaturada
1,716g
Grasa Poliinsaturada
1,528g
Carbohidratos
5g
2%
Azúcar
0,91g
1%
Fibra
0,3g
Proteína
20,04g
40%
Sal
1,46g
24%
Colesterol
79mg
Potasio
431mg
22%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (13%)
Grasa (38%)
Proteína (49%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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