Rendimientos: 30 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 1 hr 15 mins
Tiempo de Cocción: 35 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Quick and easy homemade bread that makes 2 loaves.
Ingredientes
Instrucciones
- Mix luke-warm water, yeast, and sugar in a bowl. Let sit for 10 minutes.
- Add oil, then all dry ingredients. Mix until very slightly sticky and it pulls away from the bowl.
- Let rise until double in size, about an hour.
- Punch down dough and put into 2 greased 9" bread pans. Let rise again until 1-2" above pan.
- Bake at 375 °F (190 °C) for 20 to 35 minutes (35 for glass pans). Bread is done when golden brown and sounds hollow when knocked on.
- Pull from pans and let cool on cooling rack.
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Resumen Nutricional:
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Hay 152 calorías en una porción de Homemade Bread.
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Desglose de Calorías: 17% grasa, 73% carbh, 10% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
636 kj
8%
152 kcal
Grasa
2,77g
4%
Grasa Saturada
0,36g
2%
Grasa Monoinsaturada
0,864g
Grasa Poliinsaturada
1,318g
Carbohidratos
27,48g
11%
Azúcar
1,76g
2%
Fibra
1,1g
Proteína
3,83g
8%
Sal
0,20g
3%
Colesterol
0mg
Potasio
56mg
3%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (73%)
Grasa (17%)
Proteína (10%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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