Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Pasa Bocas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
Individually sized mini cheeseburgers.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oven to 375 °F (190 °C). Spray 12 regular size muffin cups with cooking spray.
- In a skillet, cook beef over medium-high heat for 5-7 minutes, stirring frequently, until no longer pink. Drain. Cool 5 minutes.
- Stir in Worcestershire sauce, garlic salt, and cheese.
- In a medium bowl stir milk, egg whites, and Bisquick with whisk until blended.
- Spoon 1 tablespoon Bisquick mixture into each muffin cup. Top with 1/4 cup burger mixture. Spoon 1 tablespoon Bisquick mixture onto burger mixture in each muffin cup.
- Bake for 30 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean, and muffins are golden brown. Cool 5 minutes
- With a thin knife loosen muffins from pan. Remove from pan and place on cooling rack. Cool for 10 more minutes. Serve.
- Note: you can swap out the ground beef for ground turkey if you wish.
83 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Ver Más Recetas
|
Filtrar por Tipo de Comida
Platos Principales
Pasa Bocas
Almuerzo
Recetas más Recientes
Receta de desayuno fácil, riquísima y baja en grasas.
|
Suave, delicioso y fácil de hacer.
|
Saludable, sabroso y sencillo.
|
Saludable y deliciosa.
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
|
Hay 131 calorías en una porción de Mini Cheeseburger Pies.
|
|
Desglose de Calorías: 51% grasa, 14% carbh, 35% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
548 kj
7%
131 kcal
Grasa
7,32g
10%
Grasa Saturada
3,573g
18%
Grasa Trans
0,366g
Grasa Monoinsaturada
2,522g
Grasa Poliinsaturada
0,221g
Carbohidratos
4,44g
2%
Azúcar
0,95g
1%
Fibra
0,1g
Proteína
11,38g
23%
Sal
0,62g
10%
Colesterol
34mg
Potasio
161mg
8%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (14%)
Grasa (51%)
Proteína (35%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|