Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 45 mins
Tiempo de Cocción: 1 hr
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: clarkba ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_pears_shared_tiny.jpg)
Burgundy Beef Tips
A gourmet meal, just right for a cold Winter's day.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat butter in a large skillet and brown meat.
- Remove meat and place in a deep casserole dish.
- Mix half the bouillon, soy sauce, garlic, onion and wine in the skillet, heat thoroughly.
- Mix remaining bouillon and cornstarch and add to sauce. Stirring constantly. Cook until sauce thickens.
- Pour into casserole, cover and bake in oven at 275° F (135° C) for 1 hour.
- Stir in mushroom soup until smooth. Serve over noodles or rice.
341 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
there are 417 calories in one serving so this is out for me since i am trying tyo maintain 800 calories a day
07 ene. 18 por el miembro: jtmoran1
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This is a high carb recipe. Corn starch, cream of mushroom soup and noodles will kill off any weight reduction diet. Use low-sodium broth, fresh mushrooms, fresh cream (low in carbs!), and substitute wide shirataki noodles - or no noodles at all. No more than 5 oz. of beef should be eaten at one meal.
27 feb. 13 por el miembro: AshAnMom
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This would work for the B4B program
12 ene. 13 por el miembro: Mrs Solberg
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very possible
28 mar. 11 por el miembro: frankehood
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This is simply delicious!
19 ene. 11 por el miembro: recordman
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This can easily be low carb in addition to high protein by substituting the noodles/rice for a whole grain pasta!
14 dic. 10 por el miembro: Nico2
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Resumen Nutricional:
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Hay 417 calorías en una porción de Burgundy Beef Tips.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 51% grasa, 11% carbh, 38% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1744 kj
21%
417 kcal
Grasa
22,39g
32%
Grasa Saturada
8,738g
44%
Grasa Trans
0,004g
Grasa Monoinsaturada
9,373g
Grasa Poliinsaturada
1,551g
Carbohidratos
10,51g
4%
Azúcar
0,9g
1%
Fibra
0,5g
Proteína
36,96g
74%
Sal
1,11g
18%
Colesterol
80mg
Potasio
666mg
33%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (11%)
Grasa (51%)
Proteína (38%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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