Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: swtlisab
Egg and Sausage Muffins
The no excuse breakfast! These faux muffins are worthy of serving to guests.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray muffin tin with cooking spray like Pam (can also use mini bundt muffin pan).
- Spoon cooked sausage in to the tin, filling 1/2 way.
- Mix eggs, cream and other additions (optional: cheese, salsa, bacon, onion - be creative) together and spoon on top of the sausage until almost full.
- Bake for about 20 minutes, until eggs are done and slightly golden.
- Remove from oven and let sit for a couple minutes. Gently use a spoon to remove the "muffin like" creations.
3715 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
good lo carb hi fat recepie
11 ago. 18 por el miembro: jakeramer
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why are you promoting such unhealthy recipes your Fat Secret website?
23 feb. 16 por el miembro: isabel56
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These were really easy and good. They warmed up well in the microwave so we could eat them before work all week.
06 feb. 16 por el miembro: tgattis
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These were so good and easy to make. Cleanup was a breeze. I had to hurry up and freeze the extras before I ate them. Great for those days when you don't have time to cook breakfast and it easy to take with you.
22 mar. 15 por el miembro: Yves336
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can these be frozen?
05 ene. 15 por el miembro: kkevinc
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Just tried these and they go great with some toast. I don't know why there's so much sodium, but these are great. I actually like to bake these until they're "crawling", i.e. they start to pop out of their muffin tins a little. Great recipe!
08 dic. 14 por el miembro: HouseKnight
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Switching out the pork sausage with turkey sausage considerably cuts down the fat content
16 jul. 14 por el miembro: PattyOHagan
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Fantastic, thank you.
07 abr. 14 por el miembro: mmorgan39
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sounds good
14 mar. 14 por el miembro: garney56
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Made this this morning and as I am the only dieter in my house, I made it in the microwave. Loved it!
21 feb. 14 por el miembro: unbridled
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Resumen Nutricional:
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Hay 195 calorías en una porción de Egg and Sausage Muffins.
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Desglose de Calorías: 73% grasa, 2% carbh, 25% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
818 kj
10%
195 kcal
Grasa
15,58g
22%
Grasa Saturada
5,239g
26%
Grasa Trans
0,08g
Grasa Monoinsaturada
6,57g
Grasa Poliinsaturada
2,109g
Carbohidratos
0,72g
0%
Azúcar
0,39g
0%
Fibra
0g
Proteína
12,16g
24%
Sal
1,26g
21%
Colesterol
241mg
Potasio
170mg
8%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (2%)
Grasa (73%)
Proteína (25%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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