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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
35 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: rosa210

Beef with Chili and Vegetables

One skillet dinner of lean ground beef with colorful low glycemic veggies and chili provides taste without all the fat and carbs.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Place the ground beef to brown in a large skillet on low to medium heat. Stir occasionally to break up and prevent burning.
  2. Season to taste with your favorite seasoning such as season-all, adobo, or hickory salt and pepper.
  3. While the meat is browning, cut up or chop vegetables into small bite size peices and set aside, except for the onion, in a large bowl.
  4. Once the meat is browned, remove from the skillet, drain if necessary (although there should be minimal grease with the extra lean beef) and then place the chopped onion to sauté with a touch of olive oil on low heat.
  5. Once tender, add garlic, pepper, and a few tablespoons of roasted chile and turn it up to medium heat to get everything sizzling. Then add in the rest of the vegetables, stir, cover and turn down to low and allow to simmer for about 5-10 minutes.
  6. Finally, add the browned ground meat back into the skillet, stir, cover and cook on low for an additional 10-20 minutes, depending on how tender you like your celery.
  7. Uncover, stir and enjoy!
  8. Note: by itself, it's a wonderful healthy way to eat a lot of vegetables with your beef, thereby improving the glycemic load of your meal. It could also be served over rice or pasta if your diet allows the extra carbs. As a variation, substitute black or kidney beans for the meat or add beans to the recipe to take the anti-oxidant levels up a notch.
441 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
very good recp.
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24 nov. 12 por el miembro: khaled1012
3 pts
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03 dic. 11 por el miembro: mama mel
I added a can of red kidney beans and a 1/2 cup of beef stock and it was absolutely delicious. I may have to enter this one in our company chili competition.
user vote
24 jul. 11 por el miembro: jsbalcom
Really enjoyed it. Very tasty, and filling. I added some beef stock powder to mine.
user vote
29 mar. 11 por el miembro: Shanoodles
Gorgeous me and my husband loved it!!!!
user vote
09 jun. 10 por el miembro: missyjunior
My family and I really enjoyed this recipe, thank you for sharing
user vote
01 jun. 10 por el miembro: fitforme22

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 162 calorías en una porción de Beef with Chili and Vegetables.
Desglose de Calorías: 31% grasa, 25% carbh, 44% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
677 kj
8%
162 kcal
Grasa
5,64g
8%
Grasa Saturada
2,011g
10%
Grasa Trans
0,255g
Grasa Monoinsaturada
1,683g
Grasa Poliinsaturada
0,37g
Carbohidratos
10,24g
4%
Azúcar
4,8g
5%
Fibra
2,8g
Proteína
17,79g
36%
Sal
0,32g
5%
Colesterol
46mg
Potasio
729mg
36%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de IDR*
(162 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (25%)
 
Grasa (31%)
 
Proteína (44%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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