Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: m88taylor
Vegetarian Yellow Curry
Substitute any veggies into this easy and tasty curry recipe.
Ingredientes
Instrucciones
- In a saucepan over medium heat, melt butter with olive oil.
- Add onions and green peppers and saute until translucent.
- Add garlic and cook for about minute, until it becomes fragrant. Add carrots, potatoes and chilies. Saute for 4-5 minutes.
- Add stock and stir in tomato paste until dissolved. Add coconut milk and bring to a simmer.
- Stir in curry powder, salt, pepper, paprika and cumin. Add a squeeze of lime. Reduce heat to low and simmer for about 35-45 minutes until potatoes are tender.
- Enjoy alone or served over rice with naan bread.
76 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I'll make this, and make some changes: substitute coconut oil or avocado oil [they don't burn, and smell good too] for the butter, vegetable stock for the chicken stock, microwave the potatoes and carrots to mostly done so as to greatly reduce the cooking time, and loss of nutrients. I may also add some beans: green or canned for the fiber and protein. Sounds very good as is though. :)
27 jun. 18 por el miembro: billtech66
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Yes, this looks like a good recipe, and I agree that vegetarian stock should be used to truly be a vegetarian dish. Also, a low sodium stock would be good for me, as I really need to cut back on my salt intake. I will add it to my cookbook.
22 abr. 14 por el miembro: Baja Barb
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It's not vegetarian if you use chicken stock, most vegetarians would be very upset if you served this to them. Best use vegetable stock.
01 feb. 14 por el miembro: nimoissansvous
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Resumen Nutricional:
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Hay 253 calorías en una porción de Vegetarian Yellow Curry.
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Desglose de Calorías: 30% grasa, 61% carbh, 9% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1056 kj
13%
252 kcal
Grasa
8,95g
13%
Grasa Saturada
5,044g
25%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
2,418g
Grasa Poliinsaturada
0,634g
Carbohidratos
40,3g
16%
Azúcar
8,6g
10%
Fibra
10,1g
Proteína
5,64g
11%
Sal
0,94g
16%
Colesterol
5mg
Potasio
1055mg
53%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (61%)
Grasa (30%)
Proteína (9%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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