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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: m88taylor

Vegetarian Yellow Curry

Substitute any veggies into this easy and tasty curry recipe.

Ingredientes

Instrucciones

  1. In a saucepan over medium heat, melt butter with olive oil.
  2. Add onions and green peppers and saute until translucent.
  3. Add garlic and cook for about minute, until it becomes fragrant. Add carrots, potatoes and chilies. Saute for 4-5 minutes.
  4. Add stock and stir in tomato paste until dissolved. Add coconut milk and bring to a simmer.
  5. Stir in curry powder, salt, pepper, paprika and cumin. Add a squeeze of lime. Reduce heat to low and simmer for about 35-45 minutes until potatoes are tender.
  6. Enjoy alone or served over rice with naan bread.
76 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I'll make this, and make some changes: substitute coconut oil or avocado oil [they don't burn, and smell good too] for the butter, vegetable stock for the chicken stock, microwave the potatoes and carrots to mostly done so as to greatly reduce the cooking time, and loss of nutrients. I may also add some beans: green or canned for the fiber and protein. Sounds very good as is though. :)
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27 jun. 18 por el miembro: billtech66
Yes, this looks like a good recipe, and I agree that vegetarian stock should be used to truly be a vegetarian dish. Also, a low sodium stock would be good for me, as I really need to cut back on my salt intake. I will add it to my cookbook.
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22 abr. 14 por el miembro: Baja Barb
It's not vegetarian if you use chicken stock, most vegetarians would be very upset if you served this to them. Best use vegetable stock.
user vote
01 feb. 14 por el miembro: nimoissansvous

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 253 calorías en una porción de Vegetarian Yellow Curry.
Desglose de Calorías: 30% grasa, 61% carbh, 9% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1056 kj
13%
252 kcal
Grasa
8,95g
13%
Grasa Saturada
5,044g
25%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
2,418g
Grasa Poliinsaturada
0,634g
Carbohidratos
40,3g
16%
Azúcar
8,6g
10%
Fibra
10,1g
Proteína
5,64g
11%
Sal
0,94g
16%
Colesterol
5mg
Potasio
1055mg
53%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de IDR*
(252 cal)
13% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (61%)
 
Grasa (30%)
 
Proteína (9%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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