Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Platos para Acompañar
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A great pasta substitute.
Ingredientes
Instrucciones
- With a good potato peeler create long "noodles" by starting at the top of the zucchini and peeling wide ribbons down the length of the zucchini.
- Continue making ribbons as you turn the zucchini to get all the green part off first.
- When the center portion becomes too thin , set it aside to use for a salad and start a new zucchini.
- Heat a large skillet on medium high.
- Add the olive oil and zucchini "noodles."
- Saute the "noodles" for 2 to 3 minutes.
- Season with freshly grated black pepper and salt if desired to taste.
- Serve with your favorite pasta sauce. I like to eat these with red sauce & meatballs!
5105 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
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That's a great idea! Here I've been waiting for my friend to bring over her spiral tool to make the darn noodles. 😂
10 mar. 19 por el miembro: jennifercook1
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I would add sea salt and Ghee for the minerals and extra fat and grate some parmesan as a topping. Definitely trying this!
27 oct. 17 por el miembro: Looped
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Cut oil and use broth
01 ene. 17 por el miembro: Not Talking
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Awesome way to have spaghetti!!!
I never thought I would eat anything like this and I'm glad I gave it a try.....
18 ago. 16 por el miembro: Scout1idf
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Awesome recipe. Very simple and easy to make.
Note - the calorie breakdown chart here is wrong. The Carb ratio is 14%. Fiber is not counted in the calories, so only the net carbs (Total Carbs - Fiber) should be taken into consideration to calculate Carbohydrate Ratio.
20 mar. 16 por el miembro: sudharsanravikumar
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They make spiralizers that will make the prep easier. Cooks Illustrated likes the Paderno World Cuisine Tri-Blade Spiral Vegetable Slicer. You just pull the spirals straight and slice the length of noodle you want. I haven't tried it yet, but am going to order one today! You can use it on zucchini, summer squash, carrots, butternut squash, cucumbers, parsnips, sweet potatoes, beets, celery root and rutabaga. You can also do this recipe with spaghetti squash, that only requires a fork to turn its cooked "meat" into great spaghetti strands.
10 feb. 16 por el miembro: metamora
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What is a serving size? One cup?
07 may. 15 por el miembro: bel20
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Zo te zien aan de reacties is dit heel lekker! Kan iemand het misschien in het Nederlands vertalen? Alvast bedankt!!
16 feb. 15 por el miembro: annemiek rembil
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This is awsome thank you
03 nov. 14 por el miembro: zeemac1
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Resumen Nutricional:
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Hay 80 calorías en una porción de Zucchini Noodles.
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Desglose de Calorías: 73% grasa, 20% carbh, 6% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
333 kj
4%
80 kcal
Grasa
6,98g
10%
Grasa Saturada
0,984g
5%
Grasa Monoinsaturada
4,955g
Grasa Poliinsaturada
0,803g
Carbohidratos
4,32g
2%
Azúcar
1,7g
2%
Fibra
1,5g
Proteína
1,36g
3%
Sal
0,03g
0%
Colesterol
0mg
Potasio
277mg
14%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (21%)
Grasa (73%)
Proteína (6%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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